Ky sit përdor Cookies teknike, cookie analytics dhe cookie profili të palëve të treta për të përmirësuar eksperiencën dhe për të ofruar shërbime në lidhje me preferencat e tua. Duke mbyllur këtë banner, duke kaluar këtë faqe ose duke klikuar në çdo element lejon përdorimin e cookie. Nëse do të dish më shumë ose të mos lejosh përdorimin e një ose disa cookies shko në seksionin Politika e Cookies.
+355 44529900Nga e hëna në të premte
nga 09.00 në 18.00

Kush jemi

AlbaniaTravel.com- Agjensia jote online e udhëtimit

AlbaniaTravel.com u themelua ne prill te 2017 si nje Agjensi Udhetimesh Online e specializuar ne prenotimin e hoteleve dhe rezidencave ne Shqiperi me nje raport cilesi-cmin te pakrahasueshem.

Kjo shoqeri me qender ne Tirane eshte pjese e Grupit Alpitour,Tour Operatorit te pare italian,dhe per kete arsye emri jone eshte sinonim i garancise,besueshmerise dhe sherbimeve te nje niveli te larte.

Lihu i lire te udhehiqesh nga eksperienca dhe profesionalizmi i stafit tone dhe fillo menjehere te njohesh Shqiperine,nje destinacion akoma pak i njohur dhe jo shume larg Italise,me bukuri natyrore unike.

Call Centeri yne eshte i perbere nga persona me shtetesi Shqiptare ,qe e flasin shume mire gjuhen Italiane, jane ne dispozicionin tuaj 24 ne 24 ore ,7 dite ne 7 ,per tju dhene te gjithe mbeshtetjen e nevojshme per te rezervuar pushimet tuaja ne Shqiperi, duke ju keshilluar me qetesin me te madhe ,ne baze te kerkesave tuaj ,zgjidhjet me te mira te disponueshme.

Faqja jone e internetit propozon struktura te perzgjedhura me kujdes ,te pajisura me cdo komformitet,me sherbime te nje niveli te larte qe i bejne unike pushimet tuaja ne ate cep te vogel te Mesdheut,duke ju garantuar nje konsulence te perzgjedhur per te vendosur se ne cilin vend do i kaloni pushimet ,ne det ,ne mal,apo ne nje nga qytetet me te kerkuara ,dhe mbi te gjitha pa snje kosto per prenotimin!


 

 

Cfare je duke pritur te prenotosh me AlbaniaTravel.com?Jane te shumta arsyet per te besuar tek ne:

  • Garancia e Grupit Alpitour

Jemi pjese e Grupit Alpitour,Tour Operatorit te pare Italian,i cili vendos ne dispozicionin tuaj eksperiencen dhe profesionalizmin ne fushen e turizmit

  • Mbi 1000 oferta

perzgjedhim hotelet dhe residencat me te mira me cmimet me konkuruese ne Shqiperi

  • Asnje se njeh Shqiperine me mire se ne

Agjentet tane te udhetimeve do ju keshillojne me se miri per te prenotuar pushime te paharrueshme

  • Asistence ne italisht

Agjentet tane flasin gjuhen tuaj ,jane ne dispozicion 7 dite ne 7,24 ore ne 24,perpara dhe gjate qendrimit tuaj,per tju garantuar qetesine maksimale dhe asistimin per te cilin do te keni nevoje

  • Asnje kosto shtese

Asnje kosto shtese per prenotimet dhe pagesa fleksibel dhe te sigurta