Ky sit përdor Cookies teknike, cookie analytics dhe cookie profili të palëve të treta për të përmirësuar eksperiencën dhe për të ofruar shërbime në lidhje me preferencat e tua. Duke mbyllur këtë banner, duke kaluar këtë faqe ose duke klikuar në çdo element lejon përdorimin e cookie. Nëse do të dish më shumë ose të mos lejosh përdorimin e një ose disa cookies shko në seksionin Politika e Cookies.
+355 44529900Nga e hëna në të premte
nga 09.00 në 18.00

Turizmi në Shqipëri

Në ditët e kthjellta mund të shikohet nga brigjet puljeze me të cilat ndan ujrat e detit Adriatik .

 

Shqipëria është një parajsë ende pak e njohur nga turizmi masiv, por papritur ka shumë për t’ju ofruar kujt vendos të kalojë një pushim në territoret e saj: vend me një zhvillim të madh me një histori mijëra vjeçare, Shqipëria është sot një vend që i ka të gjitha mundësitë për t’u transformuar në një nga destinacionet më të kërkuara për pushime jo vetëm nga italianët.

 

Ky destinacion i ri dhe me një zhvillim të madh përmbush kërkesat e llojeve të ndryshme të turizmit; ndryshme nga ç’mund të mendohet, Shqipëria është një vend i pasar në tradita dhe histori me site të shumta arkeologjike të epokës romake, ilire, turke dhe greke, e karakterizuar nga zakone, folkor dhe një kuzhinë unikë.

 

Populli shqiptar kan ë ADN e tij mikëpritjen dhe mirësjelljen të cilën do të mund ta përjetoni gjatë pushimeve në Shqipëri.

 

Strukturat pritëse janë ndërtime reja dhe janë komode, deti dhe plazhet mund të konkurojnë denjësisht plazhet dhe detet e destinacioneve të turizmit të masës dhe do të kuptoni vlerën e kësaj perle të Adriatikut.

 

Nuk mun të lihet pa përmendur aftërsia me Italinë dhe siguria e destinacionit që janë avantazhe të padiskutueshme që i shtohen raportit cilësi-çmim të propozimeve për pushime duke e transformuar në një destinacion të privilegjuar për verën.

 

Durrës, Dhërmi, Vlora y Saranda, janë destinacionet më të njohura dhe me ofertat më të medha të strukturave hotelier: plazhe të medha, hotele me 3-4-5 yje, nivel i lartë i shërbimit dhe shumë alternativa për ta bërë të paharrueshëm pushimet tuaj. Lëre veten të suprizohesh dhe zbulo menjëherë Shqipërinë