Ky sit përdor Cookies teknike, cookie analytics dhe cookie profili të palëve të treta për të përmirësuar eksperiencën dhe për të ofruar shërbime në lidhje me preferencat e tua. Duke mbyllur këtë banner, duke kaluar këtë faqe ose duke klikuar në çdo element lejon përdorimin e cookie. Nëse do të dish më shumë ose të mos lejosh përdorimin e një ose disa cookies shko në seksionin Politika e Cookies.
+355 44529900Nga e hëna në të premte
nga 09.00 në 18.00

Restorte spa ne Shqiperi

Nëse po kerkoni qetesim dhe Wellness , AlbaniaTravel.com ka zgjedhur për ju strukturat që e bëjnë këtë kerkese perfekte per ju. Një gamë e gjerë Wellness dhe hotele spa direkt në det dhe në vende mbresëlënëse të Shqipërisë . Ju ofron të gjitha lehtësitë dhe aktivitetet e fitnesit për të bërë pushimet tuaja të paharrueshëm për trupin dhe shpirtin: hidromasazh, thalassotherapy, sauna, banjë turke, hapsira per ecje, dush relaksues,solar, palestër dhe zonë relaksimi. Rezervoni menjëherë pushimet tuaja spa duke kontaktuar profesionistët në AlbaniaTravel.com.