Ky sit përdor Cookies teknike, cookie analytics dhe cookie profili të palëve të treta për të përmirësuar eksperiencën dhe për të ofruar shërbime në lidhje me preferencat e tua. Duke mbyllur këtë banner, duke kaluar këtë faqe ose duke klikuar në çdo element lejon përdorimin e cookie. Nëse do të dish më shumë ose të mos lejosh përdorimin e një ose disa cookies shko në seksionin Politika e Cookies.
+355 44529900Nga e hëna në të premte
nga 09.00 në 18.00

Hotele me 5 yje

Nëse jeni duke kërkuar për një pushim me 5 yje, AlbaniaTravel.com ka zgjedhur për ju vendet më luksoze dhe hotelet luksoze në Shqipëri që ndodhen vetëm disa hapa nga plazhet më të njohura dhe më popullore. Ndër propozimet e AlbaniaTravel.com ju mund të gjeni lehtësira të bukura të padiskutueshme me shërbime të nivelit më të lartë duke përfshirë llojet e dhomave dhe suita të përsosur për një pushim luksoz dhe relaksim, fermë bukuri, SPA, pishina, plazhe dhe simpatik objekteve sportive për të praktikuar shumë aktivitete në natyrë. Të mbështetet tek profesionistët e specializuara të AlbaniaTravel.com për të siguruar që ju të merrni shkallën më të mirë në internet dhe të realizoni ëndrrën tuaj të pushimeve.