Ky sit përdor Cookies teknike, cookie analytics dhe cookie profili të palëve të treta për të përmirësuar eksperiencën dhe për të ofruar shërbime në lidhje me preferencat e tua. Duke mbyllur këtë banner, duke kaluar këtë faqe ose duke klikuar në çdo element lejon përdorimin e cookie. Nëse do të dish më shumë ose të mos lejosh përdorimin e një ose disa cookies shko në seksionin Politika e Cookies.
+355 44529900Nga e hëna në të premte
nga 09.00 në 18.00

Hotele me 3 yje

Për pushimet tuaja AlbaniaTravel.com ka zgjedhur hotele të lira të pajisura me çdo ngushëllim dhe me raportin më të mirë të çmimit të cilësisë në internet. Kontrolloni komente dhe shfletoni fotogaleri për të gjetur zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja në mesin e hoteleve të shumta me 3 yje me pishinë dhe të vendosura direkt në plazh. AlbaniaTravel.com ju ofron objekte të përshtatshme për çdo lloj pushimi: një fundjavë në një çift në një mjedis romantik, një javë me familjen për të lënë fëmijët dhe të rriturit të njihen plazhet e mrekullueshme të Shqipërisë me një det të pastër dhe të kristaltë.