Ky sit përdor Cookies teknike, cookie analytics dhe cookie profili të palëve të treta për të përmirësuar eksperiencën dhe për të ofruar shërbime në lidhje me preferencat e tua. Duke mbyllur këtë banner, duke kaluar këtë faqe ose duke klikuar në çdo element lejon përdorimin e cookie. Nëse do të dish më shumë ose të mos lejosh përdorimin e një ose disa cookies shko në seksionin Politika e Cookies.
+355 44529900Nga e hëna në të premte
nga 09.00 në 18.00
Garancia e
grupit Alpitour
Garancia e grupit Alpitour
Jemi pjese e grupit Alpitour ,i pari tour operator italian,qe vendos ne dispozicionin tuaj eksperiencen dhe profesionalizmin ne fushen e turizmit
Mbi 1000
oferta per ju
Mbi 1000 oferta per ju
Seleksionojme hotelet dhe rezidencat me te mira ne Shqiperi me tarifat me konkuruese
Asnje se njeh shqiperine
sic e njohim ne
Asnje se njeh shqiperine sic e njohim ne
Agjentet tane te udhetimit mund te keshillojne me se miri per te rezervuar pushime te paharrueshme
Asistence ne
gjuhen italiane
Asistence ne gjuhen italiane
Konsulentet tane flasin gjuhen tuaj,jane ne dispozicion 7 dite ne 7 ,24 ore ne 24,para dhe gjate qendrimit tuaj ,per tju garantuar qetesine maksimale dhe te gjithe asistencen qe ju keni nevoje
Asnje kosto
shtese
Asnje kosto shtese
Asnje kosto shtese te rezervimit ,pagesa te sigurta dhe fleksibel

Ofertat me te mira per ne Shqiperi

Oferta Speciale e Verës - Hotel Blue Marine

Thirrni Qendrën tonë të Thirrjeve dhe të rezervoni festat tuaja në Hotelin Blue Marine. Hurry up dhe të përfitojnë nga zbritje...
Shiko oferten

Oferta Qershor - Soleil Village Resort - Himare

Rezervoni qëndrimin tuaj në Shqipëri në qershor në Soleil Village Resort. Ju do të merrni qëndrim gjatë natës dhe...
Shiko oferten

Hotel Elesio në Golem - Summer Promotion

Hurry up dhe rezervoni qëndrimin tuaj në Shqipëri në Hotel Elesio në Golem. Çmimet e zbritur dhe deti kristal e qartë!
Shiko oferten

Oferta Verore në Hotel Epirus - Saranda

Oferta Verore 2019 - Parashikoni verën, vini në Sarandë, një nga vendet më mikpritëse në Shqipëri, të zbuloni ofertën...
Shiko oferten

Gjej Zonen me te pershtatshme per kerkesat e tua

Ksamil

14 Strukturat

Sarande

62 Strukturat

Golem

13 Strukturat

Valona

45 Strukturat

Durazzo

46 Strukturat

Dhermi

8 Strukturat

Zbulimi i Shqipërisë

Për të mësuar më shumë për Tokën e shqiponjave, mbështetuni në përvojën dhe profesionalizmin e AlbaniaTravel.com dhe zgjidhni, në mesin e gamës së gjerë të objekteve të përzgjedhura posaçërisht, zgjidhjen që i përgjigjet më së miri nevojave tuaja. Për qetësinë dhe kënaqësinë tuaj mendoni se AlbaniaTravel.com,

agjenci udhëtimi online që i përkasin Gruppo Alpitour!